Услови и правила

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher

Кога ја користите веб-страницата CasinoRank, имајте предвид дека се согласувате со нашите услови и треба да се информирате за следново:

Ограничувања

Со оглед на тоа што може да се пристапи до CasinoRank насекаде низ светот преку Интернет, до нас може да се пристапи во земји или јурисдикции кои имаат различни правила за онлајн игри од оние со кои се обврзани мнозинството корисници. За нас не е практично да откриеме какви закони се поврзани со вас и дали можете да ја користите нашата страница.

Ова е причината зошто поставивме ограничувања за играчите од одредени делови на светот. Доколку ви треба дополнително појаснување за нашата работа на ова поле, ве молиме контактирајте не. Користењето на нашата страница е достапно за луѓе на возраст над 18 години или над законската возраст во нивната јурисдикција, кое и да е повисоко.

CasinoRank ќе го задржи нашето право да бараме доказ за возраста за да можеме да се погрижиме малолетниците да не пристапуваат на страницата. Секое играње или користење на страницата од страна на малолетни лица ќе се смета за неважечко, што го вклучува и секој победнички приход што едно лице го има добиено. Употребата на страницата не е дозволена кога јурисдикцијата во таа област забранува лице да игра.

Учество

Играчите ја носат целосната одговорност за користење на веб-страницата CasinoRank и тие играат по сопствен избор и ризик. Играчот кој става облог со вистински пари, го прави тоа додека покажува дека законски им е дозволено да го сторат тоа.

Не можеме да обезбедиме никаква гаранција во однос на правниот статус на кој било играч кој се занимава со активност со вистински пари на која било надворешна веб-страница.

Услови и правила, Општи правила

  • Овие правила важат за сите следни акти:
  • Да се ​​биде гостин на нашата страница
  • Креирање сметка со страницата
  • Користење на вистински или бонус пари на локацијата
  • Земање награда од страницата

Следниве се дел од одредбите и условите на страницата:

Доколку сте победник, достапни сте за промотивни активности организирани од страната. Секогаш ќе се трудиме да ја заштитиме вашата приватност во овие времиња.

Се согласувате со сите одредби и услови, вклучувајќи ги и сите наведени ревизии.

Доколку не ги разбирате или не се согласувате со условите, ќе се отстраните од страницата или нема да се вратите на неа.

Вие преземате периодичен (се препорачува секој месец) преглед на условите и условите на страницата за да се осигурате дека ќе останете ажурирани.

Дека не постојат законски или какви било други ограничувања што ќе ве спречат да играте на локацијата. Одговорноста да се осигурате дека сте подобни лежи исклучиво кај корисникот. Ова вклучува исполнување на сите возрасни услови за вашата јурисдикција.

Секој што пристапува или ја користи нашата страница нема да смета дека ниедна од нашите услуги, активности, па дури и промотивни или сите други материјали се навредливи, непристојни, непристојни или непристојни.

Сите посетители и корисници ќе се согласат да не дозволат пристап до нивната сметка на која било трета страна ниту пак ќе користат софтвер за пристап до страницата во нивно име.

Корисникот треба да разбере дека нема потреба да става депозит или да се обложува за да добие, а потоа да го користи софтверот.

Сите корисници се согласуваат целосно да ги обештетат CasinoRank, нашите вработени, директори, службеници и сите поврзани или поврзани агенти, организации или лица против какви било обврски, трошоци, трошоци или штети што произлегуваат од каква било употреба или трансакција од страна на корисник на нашата страница.

Трансакциите вклучуваат, но не се нужно ограничени на:

  • Добивање пристап до, користење или повторно користење на нашата страница
  • Користење или повторна употреба на материјали обезбедени од нашата страница
  • Добивање пристап до, користење или повторно користење на нашиот сервер
  • Користење на нашата страница
  • Прифаќање на секоја награда на нашата страница

Сите корисници целосно ќе го обештетат CasinoRank, нашите вработени, директори, службеници и сите поврзани или поврзани агенти, организации или лица против какви било обврски, трошоци, трошоци или штети што произлегуваат од било кое дејство, законско или друго, преземено од играч или трета страна која дејствува во име на играч.

Ова се однесува на сите интеракции или ангажмани со CasinoRank, нашите вработени, директори, службеници и сите поврзани или поврзани агенти, организации или лица. Ова вклучува, но не нужно ограничено на која било акција што доаѓа поради каква било криминализација што се случува во индустријата за онлајн игри за јурисдикција на одреден играч.

Сите корисници немаат право на трговското име на CasinoRank, нашите специфични услови (на пример линии за исплата) или какви било материјали, услови или на друг начин обезбедени од нашата страница, софтвер или вклучени во комуникациите.

Секој играч кој аплицира да отвори сметка за вистински пари кај нас, нè овластува нас, и сите агенти кои работат на наше барање, да го испитаме нивниот кредитен рејтинг и дали се во позиција да бидат кредитоспособни за сметката. Ова се однесува на почетната апликација и на секој депозит што играчот може да го направи за време на неговото време во казиното.

Сите наши промоции имаат свои специфични услови и услови кои ќе бидат обезбедени преку линкови на соодветните страници на која било промотивна акција. Ако корисникот не ги исполни специфичните промотивни О&К, ќе го изгуби пристапот до својот бонус, кој ќе биде отстранет од сметката на корисникот во согласност со Условите и правилата на поврзаните казина.

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Демиен „КриптоКинг“ Смит е пионер во конвергенцијата на крипто-игри. Од австралиските брегови натопени од сонцето до дигиталните длабочини на криптовалутите, тој направи револуција во начинот на кој играчите ги гледаат онлајн казината. На CryptoCasinoRank, тој гарантира дека светот ја гледа иднината на игрите, еден по еден крипто.

Send email
More posts by Damien Smith