Политика за приватност

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher

Во Казино Ранг многу внимаваме на приватноста на која имате право и треба да ја добивате кога ја посетувате и користите оваа страница. Ние признаваме дека собирањето информации од нашите корисници е важно, но подеднакво, заштитата на вашите потреби и обезбедувањето дека вашите информации се безбедни и правилно користени е исто така многу важно.

Во оваа Политика за приватност, имаме за цел да ги наведеме методите што ги користи Casino Rank за собирање, одржување и потоа користење на информациите што ги даваат нашите корисници.

Секој што ја користи веб-страницата на Casino Rank го прави тоа со прифаќање дека се согласува со условите на нашата политика за приватност и дека имаме можност да ги користиме вашите информации на начин на кој е наведен во оваа политика.

Доколку некој корисник не се согласува со тоа што неговите информации се користат на начин наведен во политиката за приватност, тој мора да престане да ја користи страницата. Казино Ранг го задржува правото да ја промени нашата Политика за приватност во секој момент. Секој корисник кој продолжува да ја користи страницата, било по личното известување за овие промени или промените објавени на страницата, ќе се смета дека ги прифаќа овие измени.

Нашата употреба на колачиња

Ние користиме колачиња на оваа страница и колаче е датотека што се поставува на хард дискот на уредот што корисникот го користи пристапот до страницата. Колачето содржи информации што ќе ги користи корисникот редовно кога е на оваа страница. Колачињата се многу чести и вообичаено се користат за зачувување и складирање на деталите за најавување на веб-локацијата и секое прилагодување кое корисникот можеби го поставил на страницата. CasinoRank користи колачиња само за оперативни цели на страницата.

Прочитајте повеќе за нашите политики за колачиња овде.

CasinoRank, исто така, собира IP адреси за да помогне со нашите безбедносни мерки, проблеми со решавање проблеми, административни задачи и за статистичка анализа. Вашата IP адреса може да биде евидентирана од нашите сервери доколку посетите одредена веб-страница. Вашата IP адреса се состои од број кој е единствен за вашиот уред онлајн.

Внимавајте на јавните површини на страницата

Треба да се напомене дека секоја информација што е обезбедена од кој било од корисниците на нашата страница во која било јавна област на страницата ќе се класифицира како јавна информација и сите корисници треба да бидат свесни за тоа. Препорачуваме сите корисници да бидат дискретни и внимателно да размислат за откривање на какви било лични податоци или информации.

Сите корисници треба да бидат свесни дека секоја информација што е поставена на форум, табла за пораки, објект за разговор или други јавни области на интернет може да биде добиена и искористена од трети оператори.

Ова може да резултира со добивање на промотивни информации, реклами или несакани пораки. Не можеме да вршиме никаква контрола врз трети страни, затоа ве молиме имајте предвид дека ако поставите какви било лични информации на јавна област на нашата страница, можеби се изложувате на ризик.

Комуникации

CasinoRank од време на време ќе користи податоци за контакт за да ви обезбеди информации за нашата страница и услугите што се нудат до кои сте користеле или пристапиле. Ако сте обезбедиле согласност да ве контактираме, ние исто така може одвреме-навреме да ви даваме пораки за неповрзани услуги.

На корисниците им нудиме можност да се откажат од примање пораки од нас и оваа можност е овозможена кога ќе ве прашаме за вашите информации. Исто така, постојат можности да се отстраните од која било листа на контакти што ви обезбедува промотивен материјал, иако сè уште може да добивате важни пораки.

Она што е дефинирано како важна порака е појаснето во делот. Детали за тоа како да се откажете од комуникацијата со Казино Ранг ќе бидат вклучени во секоја комуникација што ви ја испраќаме.

На CasinoRank можеби ќе треба да добиеме лични информации за да можете да пристапите до избраните делови од нашата страница или да користите одредени услуги. Можеме да собираме информации на различни точки, вклучувајќи: кога се регистрирате, кога доброволно ги нудите, кога ги откривате на јавни површини на страницата или во каква било директна комуникација со нас самите. Овие лични податоци може да се користат за услуги за наплата, да помогнат во управувањето со вашата сметка и да го понудат вашиот промотивен материјал.

Трети и надворешни агенти

Ние ќе ги потврдиме личните информации што ни ги дадовте во однос на релевантните бази на податоци на трети страни. При прифаќањето на нашите одредби и услови, вие ни давате согласност за извршување на овие проверки. Сите проверки, вклучително и проверките со референтните агенции за кредитирање, се прават за да се потврдат идентитетите и нема да има влијание врз вашиот кредитен рејтинг. Постапуваме во согласност со законодавството за заштита на податоците.

Кога некој од нашите надворешни партнери или изведувачи е во позиција да пристапи до вашите информации, тие мора да се придржуваат до политиките за приватност до кои се придржуваме ние. Нашиот сајт обезбедува врски до страници на трети страни и ако ги посетувате овие страници, треба да знаете дека нашата политика за приватност не се проширува на овие страници. Треба да ја проверите индивидуалната политика за приватност на овие страници за да се уверите дека сте задоволни од користењето на овие страници.

Доколку тоа го бара со закон, CasinoRank може да открие лични информации на нашите корисници. Ако трето лице тврди дека сте ги прекршиле сите права на интелектуална сопственост што ги имаат и може да обезбеди разумна потврда дека сте го сториле тоа, ние може да ги обезбедиме вашите лични податоци.

Ако CasinoRank се продаде, спои или консолидира, можеби вашите лични податоци се префрлени на новата компанија.

Треба да знаете дека секоја информација што ни ја давате вие ​​може да биде лоцирана и потоа обработена надвор од ОК. Овие информации може да се обработуваат на која било локација каде што работат CasinoRank, или кои било надворешни филијали, агенти или подружници.

Вашето покровителство на страницата дава ваша согласност да ги пренесеме или обработуваме вашите информации подалеку од ОК. Секогаш ќе преземеме силни чекори за да обезбедиме дека вашите информации се добро заштитени, вклучително и користење на почитувани безбедносни методи и технологии.

Иако се трудиме да направиме се што е во наша моќ за да ги зачуваме вашите информации безбедни, природата на интернетот значи дека е невозможно да се осигураме дека преносите се чуваат 100% безбедни. Ова значи дека не можеме да преземеме одговорност или да носиме никаква одговорност за какво било пренесување на лични информации што се случува поради грешки во преносот, трети страни кои добиваат пристап преку неовластени средства или какви било други причини врз кои немаме контрола.

И вие имате улога да играте

За да се осигурате дека останувате безбедни на интернет и вашите информации остануваат безбедни, вие треба да играте улога. Вие имате одговорност да се осигурате дека вашата лична карта и лозинките остануваат безбедни и треба да се грижите да се осигурате дека вашите информации остануваат безбедни во секое време.

Ние, исто така, обезбедуваме можност за ажурирање, корекција или отстранување на одредени делови од вашите информации и можете слободно да го сторите тоа ако имате загриженост за точноста или за она што се открива. Го задржуваме нашето право да наметнеме правична такса за обезбедување копии од какви било информации.

Ако одлучите да избришете информации, може да откриете дека повеќе не сте во можност да пристапите до одредени услуги или делови од страницата. Ако се појави ова, нашата политика не е да обезбедиме рефундирање. Сепак, ние сè уште може да ги чуваме вашите лични податоци во нашите датотеки за да ни овозможиме да ги решиме проблемите, да ставиме крај на споровите, да се осигураме дека нашиот кориснички договор останува на сила и да се осигураме дека ги исполнуваме сите законски и технички барања за работа на нашата страница.

Секој што ја користи веб-страницата Onlinecasinorank.org го прави тоа со прифаќање дека се согласува со условите на нашата политика за приватност и дека имаме можност да ги користиме вашите информации на начин на кој е наведен во оваа политика.

Доколку некој корисник не се согласува со тоа што неговите информации се користат на начин наведен во политиката за приватност, тој мора да престане да ја користи страницата. Onlinecasinorank.org го задржува правото да ја промени нашата Политика за приватност во секој момент. Секој корисник кој продолжува да ја користи страницата, било по личното известување за овие промени или промените објавени на страницата, ќе се смета дека ги прифаќа овие измени.

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Демиен „КриптоКинг“ Смит е пионер во конвергенцијата на крипто-игри. Од австралиските брегови натопени од сонцето до дигиталните длабочини на криптовалутите, тој направи револуција во начинот на кој играчите ги гледаат онлајн казината. На CryptoCasinoRank, тој гарантира дека светот ја гледа иднината на игрите, еден по еден крипто.

Send email
More posts by Damien Smith