Одрекување

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher

Казино Ранг е трета страна, поврзана веб-страница. Не е во сопственост или управувана од ниту една компанија за коцкање Казино Ранг и не обезбедува никакви услуги за коцкање. Она што го обезбедуваме е информативен портал, вклучувајќи прегледи и препораки за онлајн-локации за коцкање, материјали за стратешка игра и други форми на совети за нашите посетители.

Како партнерска веб-локација, промовираме и прикажуваме реклами и врски за услуги за коцкање и други веб-страници на трети страни. Казино Ранг не е поврзан со ниту една од надворешните веб-локации поврзани од неговите страници. Ние не сме обврзани, ниту ќе бидеме одговорни за трета страна поврзана од нашата веб-страница. Нашата припадност ни дава право на генерирани провизии од упатувања на пребарувачите и каква било квалификативна активност од нашите посетители.

Иако правиме максимални напори да им обезбедиме на нашите корисници точни, ажурирани информации, не можеме да ја гарантираме валидноста на сите детали дадени на Казино Ранг. Информациите што ги ставаме на располагање се, според нашите сознанија, точни во моментот на објавување, но ние не даваме гаранции или застапувања. Понатаму, ние не може да бидеме одговорни или законски одговорни за каква било содржина или однесување со кое може да се сретнат нашите посетители со користење на која било од надворешните врски на нашата веб-страница.

Нашите корисници мора да разберат дека коцкањето преку Интернет за вистински пари носи ризик. Секогаш постои шанса да изгубат пари. Нашата улога како портал за коцкање од трета страна е да предложиме она што ние веруваме дека се исправени сајтови за игри. Користењето на која било страница за коцкање промовирана на нашата веб-локација, без разлика дали е член со бесплатна игра или со вистински пари, зависи од дискрецијата на корисникот. Се согласувате да не го сметате Onlinecasinorank.co или некој од неговите сопственици/вработени одговорни за изгубените пари на коцкање преку Интернет.

Ве молиме погледнете ја нашата страница за Политика за приватност за повеќе информации во врска со заштитата на податоците на личните информации на нашите посетители.

Ажурирања на овие Услови
Доколку, во кое било време, сметаме дека е неопходно да направиме измени во условите за користење, подолу ќе го дадеме датумот на неговата ревизија. Ве молиме проверувајте често за да се уверите дека сте запознаени со најновата верзија.

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Демиен „КриптоКинг“ Смит е пионер во конвергенцијата на крипто-игри. Од австралиските брегови натопени од сонцето до дигиталните длабочини на криптовалутите, тој направи револуција во начинот на кој играчите ги гледаат онлајн казината. На CryptoCasinoRank, тој гарантира дека светот ја гледа иднината на игрите, еден по еден крипто.

Send email
More posts by Damien Smith