Одговорно играње

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher

Додека огромното мнозинство на играчи на нашата страница или на која било страница за онлајн игри играат за забава и можат да ја задржат контролата врз нивната игра, ќе има мало малцинство што не може да го стори тоа. За да си дадете најдобра можност да останете под контрола на вашата игра, ве молиме запомнете ги овие прашања:

  • Онлајн игрите треба да се гледаат како забава, а не како начин да се заработат пари
  • Треба да одржувате блиска контрола над парите што ги обложувате и треба да бидете подготвени само да обложувате што можете да си дозволите да ги изгубите.
  • Исто така, никогаш не треба да ги бркате вашите загуби

Покрај бележењето на парите што ги трошите кога играте, ве молиме забележете го и времето што го трошите кога играте.

Иако Casino Rank обезбедува услуги за ваша забава, ние признаваме и цениме дека онлајн игрите може да предизвикаат проблеми или проблеми за некои луѓе. Веројатните проблеми се движат од трошење премногу пари до развој на силна зависност од коцкање. Ние сме целосно посветени на градење одговорна средина за сите наши игри и ги следиме и одржуваме индустриските стандарди во однос на овие барања.

Ограничувања на депозити

Еден начин на кој играчот може да чувствува поголема контрола над своите игри е преку поставување ограничувања за тоа колку може да депонира и ние можеме да помогнеме во тоа. Играчите можат да поставуваат ограничувања на дневна, неделна, па дури и месечна основа и секое барање за намалување на вашата граница ќе се изврши веднаш. Барањето за зголемување на оваа граница ќе бара минимум 24 часа за да се активира. Персоналот за поддршка на клиентите во онлајн казина може да обезбеди дополнителни информации за поставување на лимити за депозити.

Самоисклучување

Покрај тоа што ќе ви помогнеме да поставите лимити за депозити со кои ви одговара, можеме да ви помогнеме да наметнете период на самоисклучување од страницата. Повторно, нашиот персонал за поддршка на клиенти ќе биде повеќе од среќен да обезбеди каква било помош што можеби ќе ви треба во овој поглед.

Најчестите периоди на само-исклучување вклучуваат краток период на ладење, од најмалку 24 часа, или потежок период на самоисклучување со минимум 6 месеци. Со преземање на овие опции нема да можете да се најавите на вашата сметка, а ние исто така правиме се за да ве спречиме да добивате промотивен материјал или каква било друга комуникација од нас самите за време на вашиот период на самоисклучување. Повторно, нашите членови на персоналот за поддршка на клиенти се достапни деноноќно ако ви треба помош при поставување период на самоисклучување.

Заштита

Во Казино Ранг, целосно ја поддржуваме минималната возраст за да може да играте казино игри, а минималната возраст за играчите е 18 години. Меѓутоа, со одредени јурисдикции кои носат постаро минимално старосно ниво за играчите, ние ќе признаеме кое ограничување е поголемо.

Обезбедуваме дека не ги промовираме нашите услуги за децата, а не ги охрабруваме децата да ја посетуваат локацијата. Ние користиме голем број процедури за верификација за да можеме да идентификуваме потенцијални малолетни играчи или посетители на локацијата. Исто така, признаваме дека со оглед на тоа што семејните компјутери, лаптопи или мобилни уреди се достапни за различни членови на семејството, сакаме да работиме заедно со нашите корисници за да обезбедиме пристап до страницата само одговорни возрасни или старатели додека малолетните корисници се заштитени од игри и коцкање. Ако ви треба дополнителна помош за да ги спречите вашите деца да пристапат до нашата страница, постојат голем број софтверски филтри кои ќе го блокираат пристапот до малолетните корисници.

Ако сакате да дознаете повеќе за или ако мислите дека можеби имате проблем со коцкањето, посетете ги следните линкови:

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Демиен „КриптоКинг“ Смит е пионер во конвергенцијата на крипто-игри. Од австралиските брегови натопени од сонцето до дигиталните длабочини на криптовалутите, тој направи револуција во начинот на кој играчите ги гледаат онлајн казината. На CryptoCasinoRank, тој гарантира дека светот ја гледа иднината на игрите, еден по еден крипто.

Send email
More posts by Damien Smith