Вести

October 4, 2023

EarnBet: Обновување на токеномиката за раст и просперитет

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer
ResearcherNikos PapadopoulosResearcher

EarnBet, децентрализирано казино, треба да ја обнови својата токеномија, воведувајќи нова ера на раст и просперитет за својата заедница и инвеститорите.

EarnBet: Обновување на токеномиката за раст и просперитет

Премин кон програма за откуп

EarnBet прави голема промена во својата токеномика со транзиција од традиционални дивиденди во програма за откуп. Овој потег има за цел да ја елиминира маката од месечните побарувања за имателите на токени додека го зголемува притисокот за купување, создавајќи поживописен екосистем. Програмата за откуп ќе започне на Uniswap.

Преуредување за споделување на приходите

За да обезбеди транспарентност и правичност, EarnBet го реконструира поделбата на приходите врз основа на изворот на приход. И домашните и игрите од трети лица ќе придонесат за збир на приходи, со 80% посветени на оперативните трошоци и 20% канализирани во Програмата за откуп.

Двојна намена на откупени токени

Откупените токени преку програмата ќе имаат двојна намена. Прво, еден дел ќе биде трајно отстранет од оптек, со што ќе се намали целокупната понуда и ќе се зголеми недостигот. Дополнително, овие токени би можеле да поттикнат стратешки маркетинг кампањи и промоции, забрзувајќи ја траекторијата на раст на EarnBet.

Стакување и заклучување токени

Вложувањето и заклучувањето на токените ќе останат составен дел на искуството на EarnBet. Обновената веб-локација ќе понуди бројни поволности за обложување токени, од зголемени награди до ексклузивен пристап до игри и функции. Миграцијата на сметката ќе ги зачува обложуваните токени, обезбедувајќи континуитет за постоечките корисници.

Транзиција кон токен EBET

EarnBet воведува нов токен тикер, EBET, поедноставувајќи ја комуникацијата за време и по периодот на транзиција. Транзицијата вклучува јасен процес на мигрирање на сметки или депонирање на BET токени, кои беспрекорно ќе се претвораат во нивната еквивалентна вредност во EBET токените.

Оптимизирана дистрибуција на токени

Понатаму, EarnBet ја оптимизира дистрибуцијата на токени со стратешки распределба на тимски токени и дел од нераспределени токени во категории како што се Размени, промоции и бонуси за удирање. Контролиран процес на согорување на преостанатите нераспределени токени ќе промовира постабилен екосистем на токени.

Консолидација на блокчејн Ethereum

Поедноставувајќи го своето присуство, EarnBet се консолидира на Блокчејн Ethereum, што им олеснува на корисниците да ги следат и управуваат со нивните токени. Корисниците на синџирот WAX ќе треба да ги мигрираат своите сметки на новата веб-локација во одреден период, обезбедувајќи непречена транзиција.

Беспрекорна миграција на сметка

За да ги мигрираат своите сметки, од корисниците се бара да се регистрираат на новата веб-страница на EarnBet штом таа ќе започне во живо. Следејќи неколку едноставни чекори во делот „Поврзете ја наследната сметка“, корисниците можат безбедно да ги префрлат своите постоечки салда, вклучително и обложуваните BET токени. Процесот обезбедува беспрекорен трансфер, овозможувајќи им на корисниците да ги зачуваат податоците на сметката и средствата без напор.

Ангажирање со Заедницата

Како дел од нивната посветеност да се ангажираат со заедницата, EarnBet поканува поголеми инвеститори на нивниот Discord, нудејќи ексклузивен простор за дискусии, прегледи на претстојните изданија, можности за повратни информации и директна комуникација со повисокото раководство.

About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
About

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)

Најнови вести

Шибариум: просперитетна заедница, импресивен раст и зголемена стапка на изгореници на SHIB
2024-02-16

Шибариум: просперитетна заедница, импресивен раст и зголемена стапка на изгореници на SHIB

Вести